Bekijk wie er in de werkgroep zitten, wat de werkgroep doet en volg en reageer op het liveblog.

Cired

Cired

ONTMOET DUTCH POWER OP DE CIRED IN GLASGOW

De kracht van Dutch Power
Dutch Power is succesvol en spraakmakend in de energiesector. Een power netwerk van kenniscentra en bedrijven met een brede vertegenwoordiging in de sector. Meer dan 55 participanten van Dutch Power delen, innoveren, inspireren en ondernemen. Zo werken wij samen aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit van de Nederlandse elektriciteitsinfrastructuur.

Maak tijdens CIRED 2017 kennis met Dutch Power
Van onderwerpen als energietransitie, circulariteit, duurzaamheid, Smart Grids, vervangingsinvesteringen, storingsstatistieken en faalkans-analyses, gaat ons bloed sneller stromen. Zin in een goed gesprek over onze gezamenlijke passie? Succesvol netwerken, elkaar echt leren kennen en kennis geven en gunnen? Of even rustig bijkomen van alle indrukken? Kom naar de gezamenlijke Dutch Power stand.

Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan.
Maak deel uit van het Nederlandse netwerk dat bruist van passie, kennis en innovaties. Samen werken we aan één van de betrouwbaarste elektriciteitsnetwerken ter wereld!

Bekijk de floorplan »

Wat we doen
CIRED is het tweejaarlijkse, internationale evenement voor iedereen in de wereld van de energiedistributie.

Samenwerking en kennisdeling omtrent Nederlandse technologie zowel in Nederlands als internationaal door internationale netwerken en kennis over buitenlandse markten te delen, elkaar te informeren over opportunities, identificeren van mogelijkheden voor gezamenlijk optreden bij internationale congressen, beurzen en projecten.

Nederlandse innovaties gezamenlijk over de bühne brengen. En zo laten zien waar wij groot in zijn: winstgevend samenwerken!