Dutch Power wordt gedragen door verschillende werkgroepen. Door hun enthousiasme en gedrevenheid geven zij gezamenlijk invulling aan de doelstellingen van de stichting.

Ontmoet Dutch Power op de European Utility Week 2018 – Stand B.k4

Ontmoet Dutch Power op de European Utility Week 2018 – Stand B.k4

De kracht van Dutch Power

Dutch Power is succesvol en spraakmakend in de energiesector. Een power netwerk van kenniscentra en bedrijven met een brede vertegenwoordiging in de sector. Meer dan 60 participanten van Dutch Power delen kennis, innoveren, inspireren en ondernemen. Zo werken wij samen aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit van de Nederlandse elektriciteitsinfrastructuur.

Maak kennis met Dutch Power tijdens de European Utility Week

Op de European Utility Week (stand B.k4) nodigen wij je uit om samen met 15 bedrijven het gesprek te starten over ‘Together Creating Power for the Future’. Van onderwerpen als Decentralization, Digital Transformation, Optimizing Aging Assets & Networks, Increase of Renewables en Increase of Power Transmission gaat ons hart sneller kloppen. Zin in een goed gesprek over onze gezamenlijke passie? Succesvol netwerken, elkaar echt leren kennen en kennisgeven en gunnen? Of even rustig bijkomen van alle indrukken? Kom naar de gezamenlijke Dutch Power stand.

Netwerkborrel

We nodigen je uit om op woensdag 7 november 17.00 uur naar de Dutch Power stand te komen voor een gezamenlijke borrel voor alle Dutch Power-leden en bezoekers aan EUW2018. Wij bieden je de mogelijkheid om ons en potentiële zakelijke partners te ontmoeten in een informele omgeving.

Wees welkom bij Dutch Power, stand B.k4!