Dutch Power wordt gedragen door verschillende werkgroepen. Door hun enthousiasme en gedrevenheid geven zij gezamenlijk invulling aan de doelstellingen van de stichting.

European Utility Week 2018

European Utility Week 2018

4-6 november in Wenen

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met Jeanet Brouwhuis: 06-29057654.

Deelname 2018 EUW
Dutch Power heeft in 2017, samen met 20 bedrijven, succesvol deelgenomen aan de European Utility Week (EUW) in Amsterdam. Tijdens de evaluatie op 1 december 2017 hebben vijftien bedrijven aangegeven wederom geïnteresseerd te zijn in een gezamenlijke deelname aan de EUW 2018 in Wenen.

Presentatie
Vooruitgang door samenwerking
Het doel van de gezamenlijk deelname is: Laten zien welke oplossingen Nederlandse bedrijven bieden voor vraagstukken rond de energietransitie. De overall boodschap wordt net als in 2017 “vooruitgang door samenwerking”. Alleen samenwerking in de energieketen maakt de energietransitie mogelijk en kan zorgen voor de versnelling op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. Dit willen we dan ook uitstralen en onze kennis vermarkten en delen door Nederland als kennisland te positioneren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om middels eigen logo, producten en presentaties je eigen bedrijf te promoten.

Deelname Dutch Power Paviljoen
De volgende bedrijven hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in deelname:

3M, Accenture, Alfen, Alliander, Batenburg Techniek, DNV GL, Eaton, Enexis, ELEQ, Fugro, GE Grid Solutions, Info Support, Joulz, Movares, OTM-Projectadvies, Petersburg Consultants, Satel, Stedin, Smart Society Service, TKF, Topsector Energie, Technolution. Naast de genoemde bedrijven worden alleen andere Dutch Power participanten en partners benaderd om deel te nemen.

Inventarisatie
December en begin januari gebruiken we voor de inventarisatie. Bij voldoende interesse starten we eind januari met de voorbereidingen. Graag ontvangen we uiterlijk 18 januari 2018 via de email (jeanet@jbace.nl) uw akkoord op deelname. 

Bij minder dan 15 partijen zijn wij genoodzaakt om af te zien van deelname. Uw enthousiaste betrokkenheid helpt om partners te betrekken op de EUW.

 

Deelnemersbijdrage
De deelnemersbijdrage is afhankelijk van het aantal deelnemende partijen. Als deelnemer aan de European Utility Week 2018 betaalt u maximaal € 8.000,- (excl. 21% BTW). De prijs is een all-in prijs. Inbegrepen zijn; m2 huur, standbouw, organisatie, inrichting, catering, transport en een “Hollandse Avond”.  Ons streven is om minimaal 20 betrokken partijen te verzamelen en de bijdrage per bedrijf rond de € 6.500,-


Deelname pakket
De deelname bestaat uit:

 • Deelname aan het Dutch Power Paviljoen
 • Een fraai vormgegeven stand van 90m2 met ruimte voor:
  • Hospitality (bar en ontmoetingsplekken)
  • Exposureruimte voor elk bedrijf (product, presentatie en logo)
  • Ruimte voor posterpresentaties van studenten | universiteiten
 • Gezamenlijk transport
 • Logovermelding op alle communicatie-uitingen
 • Vrije toegang tot de beurs (deelname aan de Summit wordt door ieder bedrijf afzonderlijk geregeld)


Communicatie
Dutch Power verzorgt de communicatie, passend bij het budget. De deelnemende bedrijven kunnen daarmee hun achterban informeren en uitnodigen.

Side events
Bij voldoende interesse onder de deelnemende bedrijven wordt een “Hollandse Avond” georganiseerd. Een avond waar alle Nederlandse aanwezigen welkom zijn in een n.t.b. Grand Cafe in Wenen voor een gezellige ontmoeting.