Dutch Power Event

Circulaire ambities: keuzes maken en samenwerken

Circulaire ambities: keuzes maken en samenwerken

Spelers in de energiemarkt werken aan oplossingen die de wereld van morgen bepalen. Innovatieve oplossingen die aanzetten tot nadenken, over je eigen grenzen heen kijken, delen, keuzes maken en samenwerken.

Circulaire bedrijfsvoering
Zo wordt bijvoorbeeld door netwerkbedrijven concreet nagedacht over circulaire bedrijfsvoering; idee daarachter is dat in de keten geen grondstoffen verloren gaan. Zij definiëren momenteel hun ambities en maken al keuzes die bijdragen aan het circulaire gedachtegoed. Op 19 januari kijken we met Alliander, Enexis, Stedin, MVO Nederland, en Natuur & Milieu naar de ontwikkelingen op dit gebied, en gaan we de dialoog aan met leveranciers. Laat u uitdagen en denk mee over de toekomst.

Verfrissende denkrichtingen
Wie beter dan de jeugd kan denken in richtingen die dwars door de gevestigde orde heen gaan? Met hun verbeelding bieden ze nieuwe en verfrissende denkrichtingen. Dutch Power is daarom in partnership met de Missing Chapter Foundation, met kinderen en jongeren in gesprek gegaan over de energietransitie. Op 19 januari presenteren we de resultaten van de gesprekken met en bij de participanten Enexis, Stedin en Alliander en de andere participanten uit om het stokje over te nemen. De verrassende uitkomsten staan in een publicatie dan wordt gepresenteerd en uitgereikt door prinses Laurentien van Oranje.

Informele bijeenkomst
Deel uw visie, zoek samenwerking, vergelijk ideeën en breng de beste wensen over voor het nieuwe jaar. Dat is waar deze Nieuwjaarsbijeenkomst voor bedoeld is. Maak deel uit van de toekomst op 19 januari bij het futuristische Eneco World in Rotterdam.

Dutch Power streeft ernaar een brede verbinding in de sector neer te zetten. Wellicht dat bovenstaande onderwerpen ook interessant zijn voor je collega’s. Stuur daarom deze uitnodiging door aan je collega’s die bezig zijn met HR- en MVO-vraagstukken. Zij zijn ook van harte welkom!

 

 

Direct aanmelden »