Dutch Power is actief en wij houden u hier graag van op de hoogte.

Clean energy package coming your way (geannuleerd)

Clean energy package coming your way (geannuleerd)

Stichting Dutch Power conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus en is genoodzaakt het evenement ‘Clean Energy Package, coming your way’ op 24 maart te annuleren. Als er meer bekend is over een mogelijk vervolg wordt dit via de bekende Dutch Power communicatiekanalen gedeeld. Mocht je n.a.v. vragen hebben hierover, laat dit dan even weten via info@dutchpower.net

 

De Europese elektriciteitsrichtlijn en –verordening maken deel uit van de clean energy for all Europeans package. Met deze maatregelen wil de Europese Unie de opwekking en integratie van duurzame energie in het systeem bevorderen. Daarnaast bevat de clean energy package ook wetten op het gebied van energie-efficiëntie en de energieprestatie van gebouwen.

In Nederland worden de elektriciteitsrichtlijn en -verordening momenteel verwerkt in de Energiewet 1.0. Een wet waarin de Elektriciteits- en Gaswet worden geïntegreerd en die zeker zijn impact zal hebben op de elektriciteitsinfrastructuur in Nederland en de bedrijfsvoering van de Dutch Power participanten en Fedet T&D leden.

 

Wanneer:
Dinsdag 24 maart 2020

Hoe laat: 
Van 14:15 tot 18:15 uur, aansluitend netwerken met een dinerbuffet

Waar: 
Fedet-T&D, Zilverstraat 69 in Zoetermeer

Kosten: 
Voor Dutch Power participanten, Fedet leden, studenten en partners is deelname gratis.

Klik hier voor meer info.