WEBINAR:

Dutch Power Expedition: De energieAANSLUITING van de TOEKOMST

Dutch Power Expedition: De energieAANSLUITING van de TOEKOMST

DUTCH POWER EXPEDITION

De energieAANSLUITING van de TOEKOMST
Ga jij met ons mee op expeditie?

Datum: donderdag 2 juli 

Programma

15.00 – 16.00

ENEXIS neemt je mee in een aantal maatschappelijke trends en presenteert zij vier scenario’s (flexibel wonen, deeleconomie, klimaatadaptatie en alles hoog stedelijk bouwen) om samen de toekomst te verkennen. 
 
We nemen je mee in het verhaal van onze expeditie. Een ontdekkingstocht om te komen tot een energieAANSLUITING die past bij het belang van mens, bedrijf en natuur.
 
Wil jij geïnspireerd worden? Meer grip krijgen op de toekomst van de energiesector? Meer zicht op trends en kansen voor vernieuwing? En jouw mening en inzichten delen rondom de energieaansluiting van de toekomst? Neem dan deel aan ons webinar.
 
Als vervolg op de Webinar wordt donderdag 16 juli van 9.30 tot 12.00 een bijbehorende sessie georganiseerd met een beperkt aantal plaatsen. In deze sessie gaan we op basis van co-creatie, door middel van creatieve methoden, nadenken over welke aansluitmethode en uitvoeringvorm passen bij de 4 scenario’s. De workshop is bedoeld om Enexis inzichten te geven over welke mogelijkheden er zijn om een nieuwe aansluiting te realiseren.​

Inschrijven