Dutch Power is actief en wij houden u hier graag van op de hoogte.

WEBINAR: ‘Mobiliteit in de gebouwde omgeving’

WEBINAR: ‘Mobiliteit in de gebouwde omgeving’

Nederland staat voor een grote transitieopgave in de mobiliteit en daar haakt Dutch Power graag op aan. Op donderdagmiddag 3 december organiseert Stichting Dutch Power, onder leiding van moderator Baerte de Brey van ElaadNL, een digitaal evenement waarbij vanuit verschillende perspectieven de transitie naar elektrische mobiliteit in de gebouwde omgeving wordt belicht.

Programma 

Webinar: Donderdag 3 december 2020 van 15:00 – 16:00 uur

Het programma ziet er als volgt uit:

De weg van Nederland naar zero emissie Vervoer

Welke kansen biedt E-mobiliteit in het behalen van de duurzaamheidsambities? Hoe groot is de uitdaging en hoe realiseren we de weg naar zero emissie vervoer inclusief een landelijk dekkende laadinfra?

Nancy Kabalt | Voorzitter Formule E-Team

E-Mobiliteit vanuit het perspectief van de EV-rijder

Hoe kijkt de automobilist aan tegen E-mobiliteit en wat drijft hen om mee te gaan in de ambitie om onze klimaatdoelen te halen?

Ellen Hiep | Voorzitter Vereniging elektrische rijders

Faciliteren van E-mobiliteit naar de burgers en de integratie in de gebouwde omgeving

Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten de G4 (Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam) de integratie van E-mobiliteit in de gebouwde omgeving zien en lichten zij toe hoe zij E-mobiliteit faciliteren naar haar burgers?

Lutske Linderman | Programmamanager Rotterdam elektrisch, gemeente Rotterdam

Aanmelden*

*Als je reeds een uitnodiging per mail hebt ontvangen staat daarin jouw persoonlijke inlogcode en is aanmelden niet nodig.