Dutch Power is actief en wij houden u hier graag van op de hoogte.

Smart Energy Solutions

Smart Energy Solutions

De toekomst van het energiesysteem is elektrisch: meer windmolens, meer zonneparken en de elektrificatie van onze warmtevoorziening en ons vervoer. Maar de energietransitie komt nog maar net op gang en het stroomnet begint nu al te knellen. ‘Flexibiliteit’ is het sleutelwoord om de elektriciteitsvoorziening in balans te houden en congestie te voorkomen. Er wordt volop gewerkt aan deze ‘flexibele’ innovaties. 

Op 11 oktober staat centraal: Hoe versnellen we de opschaling en implementatie van innovaties om toe te werken naar een toekomstbestendig energiesysteem? 

We informeren je over:

  • Smart Energy Innovaties die in de pijplijn zitten en binnenkort op de markt komen.
  • Realistische ideeën die effectief kunnen opschalen en toepasbaar zijn in de praktijk. 
  • Ontwikkelingen in netcodes, wet- en regelgeving en energiemarkten.

Dat samen impact realiseren tot de mogelijkheid behoort laten de organisatoren en hosts – Dutch Power, TKI Urban Energy, Connectr, RVO, Stichting Gelijkspanning Nederland en ElaadNL – zien. 

Het gave, interactieve en bruisende programma biedt ruimte voor 4 interessante keynotes, boeiende innovaties & toepassingen in de 3 deelsessies, pakkende pitches van innovatoren en oplossingszoekers. En op het innovatieplein kan je gedurende de netwerkmomenten interessante gesprekken voeren met bevlogen start-ups & scale-ups uit het Connectr netwerk, het ‘Smart Energy Home’ bezichtigen en de lopende MOOI projecten bezoeken. 

Programma 
Kijk hier voor het uitgebreide programma.

Rondleiding:
Voorafgaand aan het middagprogramma vindt er een rondleiding plaats bij Connectr op het prijswinnende Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. 

Registreren?
Meld je nu aan en denk, praat en werk mee aan ‘Smart Energy Solutions’. 

‘Smart Energy Solutions’ is een live event.
Wanneer: dinsdag 11 oktober 2022.
Tijdstip: van 13:00 tot 16.30 uur, met aansluitend een netwerkborrel.
Waar: Industriepark Kleefse Waard (Connectr & ElaadNL).

U kunt zich hier direct aanmelden »