Groene netten. Het kan WEL!

Netwerkbijeenkomst “Groene netten: Het kan WEL!”

Netwerkbijeenkomst “Groene netten: Het kan WEL!”

Datum: 21 juni 2016
Tijd: 12.30 – 19.00 uur
Locatie: De Landgoederij in Bunnik.

Metrostations voorzien van zonnepanelen, de Fair Meter en efficiënter transport door gasstromen in netten minder te verwarmen, het zijn slechts een paar voorbeelden van concrete, succesvolle projecten van Groene Netten. Een coalitie van MVO-managers en deskundigen van Alliander, Stedin, Enexis, Gasunie, Tennet, ProRail en KPN, die zich vooral concentreert op het terugdringen van de eigen voetafdruk voor wat betreft energie- en materiaalgebruik. Circulair inkopen is daarbij het keyword – ofwel het borgen dat materialen aan het einde van de levensduur of gebruiksfase weer in een nieuwe cyclus worden ingezet. Dat het WEL kan, laten we deze middag zien.

Gerealiseerd en gemonitord

Specialisten van de zeven infrabeheerders vertellen op 21 juni 2016 enthousiast over acties die al daadwerkelijk gerealiseerd en gemonitord zijn. Hierbij is aandacht voor de inhoud, maar zeker ook voor de veranderkundige component. Laat u inspireren door projecten die laten zien dat circulair WEL kan.

In beweging

Schuif aansluitend aan bij de interactieve rondetafelgesprekken! Deel mee in de kennis die is opgedaan, maak gebruik van elkaars testervaringen en draag actief bij aan verandering. 

Wij begroeten u en iedereen die betrokken is bij infrabeheer graag op 21 juni 2016 van 12.30 tot 19.00 uur bij De Landgoederij in Bunnik.

Komt u WEL? Meld u vandaag nog aan!

Kosten:

Voor Dutch Power Participanten en partners is deelname gratis.

U kunt zich hier direct aanmelden »