Participatie met Power, Passie en Plezier

WEBINAR: ‘Be my guest’

WEBINAR: ‘Be my guest’

Samen Participeren met familie, vrienden en collega’s.
Samen met Passie voor de energiesector.
Samen met Power ‘impact maken’.
Samen Plezier maken en buiten de lijntjes kleuren.

Dutch Power en Qirion organiseren het webinar ‘BE MY GUEST’ waar Maarten van Riet afscheid neemt van de energiesector en wij van Maarten. 

Datum: 

Datum: Donderdag 10 december 2020
Tijd: 12:00 – 13:15 uur

Programma: 

DURF!
Onder leiding van Mart van der Meijden werkzaam bij TenneT & TU Delft, gaan we in gesprek met bekenden van Maarten uit de energiesector die hem geïnspireerd hebben. Het centrale thema in deze gesprekken is DURF! Want dat is nodig in deze energietransitie: samen aan de slag, handelen en de beweging creëren die de sector nodig heeft. Durf om te experimenteren en lastige technische uitdagingen te brengen naar eenvoudige oplossingen. Met vertrouwen het onverwachte doen zodat de positieve energie blijft stromen. Dit alles draagt bij om het volledige potentieel uit onszelf, de ander en de organisatie te halen!

Webinarlink
De link voor deelname ontvang je enkele dagen voorafgaand aan het webinar.

Cadeau suggestie

Dit keer geen fles wijn, boek of een bos bloemen maar een passende persoonlijke financiële bijdrage. Met deze bijdrage wenst Maarten tijdens de volgende CIRED-live, één of meerdere studenten mee te nemen voor een technisch inhoudelijke netwerkervaring.

Per email ontvang je de bevestiging met daarin een link voor je persoonlijke en passende bijdrage. Wil je via jouw bedrijf bijdragen en daarvoor een factuur ontvangen, stuur dan een email naar info@dutchpower.net.

Met vriendelijke groeten,
Stichting Dutch Power & Qirion 

Aanmelden:

Klik hieronder om je aanmelding door te geven

U kunt zich hier direct aanmelden »