Dutch Power is actief en wij houden u hier graag van op de hoogte.

Impressie Groene Netten “Next Steps”

Impressie Groene Netten “Next Steps”

Samen met alle partijen die het “Fair Infra Mission Statement” hebben ondertekend en de participanten van Dutch Power bespraken we de “Next Steps” van Groene Netten met als doel om vanuit samenwerking in de keten de kanteling naar een circulaire economie te versnellen.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde en interessante middag.

Video impressie

Bekijk de video op YouTube >>

Bekijk de foto-impressie >>

Bekijk de presentaties  >>

Enkele quotes van de dag

“Een leerzame middag met nieuwe gezichtspunten die tot nadenken stemmen.”
Ariaan de Jong – Alliander

”De vele positieve reacties op het thema “sharing assets” geven de bevestiging dat er nog veel meer samenwerking mogelijk is en dat dit voorbeeldproject een inspiratie is voor anderen om samenwerking te zoeken.”
Marga Blom – KPN  

“Dat een wereld zonder SF6 toch zeker mogelijk moet zijn, als we van alle kanten ons beste beentje voor zetten.”
Margriet Rouhof – TenneT TSO

”Ik pitchte het Petaplan. Hoewel niet bedacht en voorzien, ontstond er een spontane workshop. Mij werd bevestigd dat we met het Petaplan goud in handen hebben en het heeft mij twee lokaleenergie-initiatieven en expertise op een aantal aspecten gebracht (opleidingen, techniek).”
Harry van de Pol – Rijkwaterstaat

”Wat ik heel interessant en inspirerend vond is dat de door de Coalitiepartners Groene Netten uitgesproken ambities zoveel mensen op de been heeft gebracht die allen hun ideeën willen delen. Dit geeft mij vertrouwen dat we nog mooie resultaten kunnen boeken.”
Henk Ferwerda – Nederlandse Gasunie

”De kwaliteit van afval verwerkt materiaal voor onze kabels is net zo hoogwaardig als onze ‘virgin’ materialen. Daarnaast is ons dilemma opgelost: samen met onze leveranciers zien we geen schaarste in kwalitatief afval om te verwerken in de circulaire kabel!”
Daphne Verreth – Enexis