Dutch Power Webinar:

‘Webinar: BE MY GUEST’

‘Webinar: BE MY GUEST’

Dutch Power Webinar: ‘BE MY GUEST’ met Maarten van Riet
Op donderdag 10 december 2020 organiseerden Dutch Power en Qirion het webinar ‘BE MY GUEST’ waar Maarten van Riet afscheid nam van de energiesector en wij van Maarten.

Onder leiding van Mart van der Meijden gingen we in gesprek met bekenden van Maarten uit de energiesector die hem geïnspireerd hebben. Het centrale thema in deze gesprekken was DURF! Want dat is nodig in deze energietransitie: samen aan de slag, handelen en de beweging creëren die de sector nodig heeft.

Maarten: “Durf om te experimenteren en lastige technische uitdagingen te brengen naar eenvoudige oplossingen. Doe met vertrouwen het onverwachte, zodat de positieve energie blijft stromen. Dit draagt bij om het volledige potentieel uit onszelf, de ander en de organisatie te halen.”

Maarten van Riet ontving ook een koninklijke onderscheiding: Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Burgemeester Ahmed Marcouch prees Maarten voor zijn toegevoegde waarde aan de energiesector, waar hij met humor en vakmanschap mensen wist te verbinden en jong talent te inspireren.

Hebt u dit webinar gemist?
Bekijk hier de uitzending en een fotoimpressie