Technology for a new Energy Generation

WRAP UP – European Utility Week

WRAP UP – European Utility Week

De European Utility Week vindt plaats van 15 – 17 november in Barcelona. Onder de vlag van Dutch Power presenteren Accenture, Alliander (SIM-CI), Enexis, Joulz, Stedin en Technolution zich op het landenpaviljoen met als slogan “Technology for a new Energy Generation”

Deze toonaangevende beurs voor de slimme energiesector zet jaarlijks de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovatieve oplossingen op een rijtje.

WRAP UP bij CGIThumb-news-CGI
Bent u niet in de gelegenheid om naar Barcelona te gaan? Of gaat u wel, maar wilt u graag met collega’s uit de utility sector napraten over de ontwikkelingen en oplossingen die in Barcelona zijn gepresenteerd?

Kom dan op donderdag 24 november voor een wrap up georganiseerd door Dutch Power en CGI. We ontmoeten u bij het hoofdkantoor van CGI in Rotterdam en brengen tevens een bezoek aan het Spark Innovation Center. Neem alvast een kijkje.

Programma

14.30 – 18.00 met aansluitend netwerken en een dinerbuffet.
Voor meer details over het programma, kijk op de aanmeldingswebsite

Topics

Key Take Aways European Utility Week
Energy Revolution Europe, Intelligent Buildings Europe, Storage, Big Data & Analytics, Smart Metering – Smart Homes & End Use, T& D – The Intelligent Grid, Sustainable & Smart City, ICT and Data Management.

The Voice of the Client/Global 1.000
CGI deelt de resultaten van dit jaarlijks terugkerend onderzoek, gehouden onder >1000 executives wereldwijd, over trends en ontwikkelingen, business-implicaties en de impact van IT binnen de utilities sector.

Het concept ‘energy islands’
Visie op ons toekomstig energiesysteem.
U kunt zich hier direct aanmelden »