Circulaire ambities: keuzes maken en samenwerken

Impressie Nieuwjaarsbijeenkomst Circulaire ambities

Impressie Nieuwjaarsbijeenkomst Circulaire ambities

Spelers in de energiemarkt werken aan oplossingen die de wereld van morgen bepalen. Innovatieve oplossingen die aanzetten tot nadenken, over je eigen grenzen heen kijken, delen, keuzes maken en samenwerken.

Circulaire bedrijfsvoering
Zo wordt bijvoorbeeld door netwerkbedrijven concreet nagedacht over circulaire bedrijfsvoering; idee daarachter is dat in de keten geen grondstoffen verloren gaan. Zij definiëren momenteel hun ambities en maken al keuzes die bijdragen aan het circulaire gedachtegoed. Op 19 januari kijken we met Alliander, Enexis, Stedin, MVO Nederland, en Natuur & Milieu naar de ontwikkelingen op dit gebied, en gaan we de dialoog aan met leveranciers. Laat u uitdagen en denk mee over de toekomst.

Verfrissende denkrichtingen
Wie beter dan de jeugd kan denken in richtingen die dwars door de gevestigde orde heen gaan? Met hun verbeelding bieden ze nieuwe en verfrissende denkrichtingen. Dutch Power is daarom in partnership met de Missing Chapter Foundation, met kinderen en jongeren in gesprek gegaan over de energietransitie. Op 19 januari presenteerden we de resultaten van de gesprekken met en bij de participanten Enexis, Stedin en Alliander en de andere participanten uit om het stokje over te nemen. De verrassende uitkomsten staan in een publicatie  gepresenteerd en uitgereikt door prinses Laurentien van Oranje.

Bekijk de publicatie: Publicatie Dutch Power – MCF.

Foto’s van de bijeenkomst vindt u hier »

Presentaties van deze bijeenkomst vindt u hier »