Eurovolt

Eurovolt

Eurovolt Consultancy houdt zich bezig met het vinden van optimale oplossingen voor uw hoog- en middenspanningsprojecten. Wij passen standaard (deel)oplossingen toe en zoeken continu naar creatieve en betere oplossingen.
Onze producten en diensten richten zich op het bouwen en in stand houden van uw elektriciteitsvoorzieningssystemen. Wij verzorgen theoretische studies en richten ons ook op de praktische invulling ervan (projectleiding, engineering).

Eurovolt Consultancy werkt met uitstekende vakmensen met jarenlange ervaring in netstudies, netontwerp, engineering voor stationsbouw (primaire en secundaire installaties) en netaanleg binnen het gehele vakgebied van het elektriciteitstransport.
Door samenwerking dragen bij aan het bieden van totaaloplossingen.

Eurovolt Consultancy geeft technisch beleidsadvies over standaardisatie voor ontwerpen van stationsbouw en secundaire systemen en geeft netstrategisch advies en verricht netstudies

Eurovolt Consultancy richt zich op pre-engineering, basic-engineering en aansturing van detail-engineering. Daarnaast zetten we globale functionele ontwerpen om in concrete specificaties en bestekken.