Batenburg Energietechniek

Batenburg Energietechniek

Batenburg energietechniek is sinds 1929 actief op de Nederlandse markt. Samen met in onze leveranciers Pfisterer, ABB KAbeldon en Cembre leveren wij (samengestelde) componenten die toegepast worden in het distributienetwerk van Energiebedrijven, Industrie en Railinfra. Door onze ervaring te combineren met de know-how van onze leveranciers en in samenspraak met de afnemers komen wij met klant- en situatie specifieke oplossingen, die dan ook in overeenstemming met de gewenste eisen getest worden.

Componenten zoals ringklemmen, verbindingstechniek, kabelmoffen en eindsluitingen LS en MS, kabelbewerkingsgereedschappen, warme krimpmateriaal, flexibele verbindingen en kabel verdeelkasten worden uit voorraad geleverd.

Na jaren van ontwikkeling onder de Batenburg techniek-paraplu is het toemalige Seher gegroeid tot specialist in energietechniek. Hierdoor zijn wij een prominente rol gaan spelen in de markt. Vanaf 1 januari 2015 voeren wij met trots de naam Batenburg Energietechniek B.V.

Met onze elf zusterbedrijven vormen we Batenburg Techniek. Binnen Batenburg Techniek behouden we onze zelfstandigheid en snelheid van handelen, maar kunnen we ook de voordelen putten uit samenwerking binnen de groep.