Hapam

Hapam

Hapam B.V. is opgericht in 1925. Het bedrijf is gevestigd in het midden van Nederland, 40 km ten oosten van Amsterdam.  Als onafhankelijk producent van hoogspanningsscheiders en aardingsschakelaars voor buiten en binnen gelegen verdeelstations, heeft Hapam B.V. meer dan 120.000 scheiders geleverd, in meer dan 100 landen over de gehele wereld. Een groot aantal van deze scheiders is al meer dan 50 jaar in bedrijf.

 

Hapam streeft naar een continu beleid, om het scheiderontwerp te blijven verbeteren en werkt vanuit een modern en goed uitgerust bedrijfspand. Het bedrijf produceert scheiders en aardingsschakelaars met efficiënte, computergestuurde processen om zo aan de huidige marktvraag te voldoen. Naast de vestiging in Nederland heeft Hapam ook fabrieken in Polen en Vietnam.

 

Kortom, Hapam B.V. is een hoog aangeschreven fabrikant van scheiders en aardingsschakelaars, met uitstekende prestaties en wereldwijde reputatie. De continue verbetering van materialen en technologieën hebben geleid tot scheiders en aardingsschakelaars van hoge kwaliteit, die gemakkelijk te installeren zijn en weinig onderhoud vereisen.