Dutch Power is actief en wij houden u hier graag van op de hoogte.

Een bevlogen en zeer actief jaar!

Een bevlogen en zeer actief jaar!

Terugblik jaar 2020

Met dank aan alle betrokkenen kijken wij terug op een bevlogen en zeer actief jaar. In totaal zijn er 13 evenementen georganiseerd waarvan de eerste twee live. Daarna is nagenoeg direct overgeschakeld naar digitale events. Naast de inhoudelijke themabijeenkomsten zijn er twee nieuwe digitale formats geintroduceerd: “Dutch Power Digital Hour” en “Dutch Power Expedition”. En tot slot hebben we samen afscheid genomen van “onze” Maarten van Riet. Kortom een jaar met mixed feelings. Alle on-line evenementen en presentaties zijn terug te kijken.

Nieuwe participanten

Ook in 2020 is Dutch Power gegroeid. We starten in 2021 met 79 participanten. We blijven kennisdelen en zorgen voor inhoudelijke diepgang en dat doen we ook graag met onze nieuwkomers: BAM Energie, ENGIE, Florijn, Infiniot, Laborelec, NEN, OSIsoft, Stevin, Sweco en The Collective. WELKOM!

Gezamenlijke deelname beurzen

Elk jaar inventariseert Dutch Power de behoefte om gezamenlijk met geïnteresseerde bedrijven deel te nemen aan beurzen. Dit jaar staat de CIRED (21-24 juni in Geneve) en de Enlit (30 nov. – 2 dec. in Milaan) op de planning.

Mocht je bedrijf interesse hebben in deelname neem dan contact op met Jeanet Brouwhuis (info@dutchpower.net).

Programma 2021

Met trots presenteert Dutch Power het programma van 2021: inspirerend, verbindend, innoverend en weer vol met actuele thema’s. Acht evenementen en twee gezamenlijke beursdeelnames waar kennisdelen en netwerken centraal staan. Mis niets, zet alle data nu al in je agenda!

Wij wensen je een ENERGIEK en VERBINDEND 2021